Solgløtt i skoglandskap
Vi skaper verdier for våre kunder

Vårt mål er at du når ditt

Om Legalconsult advokat

Elling_A_Lillefuhr_BILDE_tilWEB

 

Advokat Elling André Lillefuhr etablerte Legalconsult advokat AS i 2002. Advokat Lillefuhr har en Master i internasjonal forretningsjus og har tidligere arbeidet i Patentstyret, som dommerfullmektig og hos advokatkontor i Stavanger og kommuneadvokaten i Trondheim før han etablerte egen praksis og var med å bygge opp advokatkontoret Nordenfjeldske. Etablerte Legalconsult Advokat i 2002. Lillefuhr har vært styreleder i flere oppstartsbedrifter og har vært medeier og fagansvarlig i eiendomsmeglerfirma. Han har også vært daglig leder og styreleder og vært med å bygge opp teknologibedriften Neoframe AS. Han har bakgrunn fra rådgivning og veiledning for nystartede bedrifter og forretningsforhold på pro – bono basis.
Advokat Lillefuhr arbeider mest med forretningsrelaterte forhold og kontraktsrett i tillegg til de sentrale deler av jussen, med hovedvekt på fast eiendoms rettsforhold og boligkjøp, eiendomsoppgjør og prosedyre. Lillefuhr behersker engelsk meget godt og tysk relativt bra og bistår internasjonale klienter i enkelte forretningsforhold rundt kontraktsrett, patenter, varemerker og design samt softwarekontrakter.

Lillefuhr bistår også med advokatoppgjør,  både ved salg av bolig og næringsmegling.

Utdanning

1987 Juridisk embetseksamen – UIO
1990 Master (LLM) innen internasjonal forretningsjus ved McGeorge School of Law i USA i 1990 i tillegg til juridisk embetseksamen

Arbeidserfaring

2002 – d.d Legalconsult Advokat AS
1997 – 2002 Egen advokatforretning
1992 – 1997 Kommuneadvokaten, Trondheim kommune
1991 – 1990 Advokatfirma Rekve, Hellesnes & Jøsendal, Stavanger
1990- 1991 Dommerfullmektig – Haugesund
1987 – 1990 Patentstyret